Tijdelijk of structureel
ontzorgen op het gebied
van verzekeringen en schadebehandeling.

 

MM VERZEKERINGSBEHEER

 

MARC MUTSAARS

MM Verzekeringsbeheer heeft als kernwoorden: persoonlijk, ondersteunend en effectief. Deze woorden zijn Marc Mutsaars, eigenaar van MM Verzekeringsbeheer, op het lijf geschreven.

Persoonlijk

MM Verzekeringsbeheer biedt zowel u als uw klanten of burgers een persoonlijke benadering. Als voormalig relatiebeheerder, in binnen- en buitendienst, heeft Marc Mutsaars een ruime ervaring met klantencontact. Marc staat dichtbij uw klanten: hij vertaalt het verzekeringsjargon naar hun taal en communiceert op een goede en betrouwbare manier. Bovendien is Marc voor alle geledingen binnen uw organisatie een deskundige gesprekspartner.

Ondersteunend

Uiteraard bent u niet alleen gebaat bij gedegen beleid op het gebied van verzekeringen en schadebehandeling, maar ook bij een goede praktische uitvoering van dat beleid. Daarom biedt MM Verzekeringsbeheer u een totaaloplossing op het gebied van schadebehandeling en verzekeringen. De ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden in combinatie met een gedegen kennis en ervaring zijn uniek in de branche.

Effectief

Eigenaar Marc Mutsaars heeft alle kennis en ervaring in huis om u zeer effectief van dienst te kunnen zijn. Zo heeft hij ruim 15 jaar ervaring in verzekeringen en schadeafwikkeling. In eerste instantie bij de overheid, waar hij als verzekeringscoördinator bij een kleinere gemeente werkte en ook verzekeringsadviseur bij een grote gemeente is geweest. Vervolgens maakte hij de overstap naar de verzekeringsbranche. Binnen het verzekeringsbedrijf heeft Marc ervaring als acceptant, schadebehandelaar en relatiebeheerder. Daarnaast heeft hij uiteraard de juiste actuele kennis en expertise in huis. Marc heeft een WFT-volmacht schadediploma en is volledig up-to-date met Pe-certificaten. Ook beschikt hij over een juridische achtergrond (HEAO-MER) en heeft hij NIMA-B btb met succes afgerond.

MM Verzekeringsbeheer

MM Verzekeringsbeheer is in 2012 opgestart. Tijdens zijn functies bij de overheid en in de verzekeringswereld, zag Marc bij organisaties een behoefte in deskundige kennis op het gebied van verzekeringen en schadeafhandeling. Door zijn achtergrond is Marc zeer veelzijdig en heeft hij een enorme drive om snel, betrouwbaar en met succes uw werkzaamheden tijdelijk of structureel in te vullen.

Kiest u voor de diensten van MM Verzekeringsbeheer, dan bent u ervan verzekerd dat uw werkzaamheden op een transparante, onafhankelijke wijze worden overgenomen en/of voortgezet. Persoonlijk, ondersteunend en effectief.
 
 
MM Verzekeringsbeheer - © 2012 - Dinges tekst & tekstadvies - DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp