Tijdelijk of structureel
ontzorgen op het gebied
van verzekeringen en schadebehandeling.

 

UITBESTEDEN VERZEKERINGSBEHEER

Wanneer verzekeringswerkzaamheden niet de core business zijn van uw organisatie, is uitbesteden een goed alternatief. Worden werkzaamheden nu uitgevoerd door een medewerker met beperkte juridische en verzekeringskennis zonder specifieke achtergrond in verzekeringen? Bent u benieuwd hoe u dit beter kunt regelen en hoe u de meest efficiënte mogelijkheden kunt benutten? Of heeft u een personeelstekort op dit gebied? Door uitbesteden haalt u professionele kennis in huis.

Meer efficiëntie en marktconforme prijzen

Door de werkzaamheden uit te besteden, bent u verzekerd van een gedegen en up-to-date kennis op het gebied van schade en verzekeringen. Dit levert u een flinke kostenbesparing op, enerzijds vanwege een efficiëntere schadebehandeling en anderzijds door een meer marktconforme verzekeringsportefeuille, afgestemd op uw eisen en wensen. MM Verzekeringsbeheer kan hierbij gebruik maken van verschillende partners met elk hun eigen expertise, zodat wij u gegarandeerd een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Flexibel en dichtbij

De inzet van MM Verzekeringsbeheer is flexibel en naar eigen wens in te vullen. Samen met u bekijken we graag welke werkzaamheden het beste bij uw wens en behoefte passen. Wij vinden het belangrijk om dicht bij uw klanten en burgers te staan en daarnaast uw interne contacten te onderhouden. Daarom vinden onze werkzaamheden deels op uw locatie plaats. Het aantal uren dat we op uw locatie werken, is afhankelijk van de grootte van uw organisatie. De dagen waarop we niet op locatie werken, zijn we uiteraard wel bereikbaar en beschikbaar via e-mail en telefoon.

Waarom uitbesteden aan MM Verzekeringsbeheer?

- Altijd alle deskundigheid en ervaring in huis
- Integer, betrouwbaar, communicatief sterk
- Op de hoogte van actuele zaken
- Periodiek (bijvoorbeeld 1 à 2 keer per week of per 2 weken) iemand op locatie om contacten met burgers, bedrijven en interne contacten te waarborgen
- Uren zijn flexibel inzetbaar en afhankelijk van drukte
- Vast tarief: in principe worden overuren niet in rekening gebracht tenzij er bijzondere omstandigheden zijn
- Altijd marktconforme premie en voorwaarden (besparing ten opzichte van nu)
- Continuïteit van uw verzekeringswerkzaamheden is gewaarborgd

Compleet dienstenpakket

MM Verzekeringsbeheer biedt een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van verzekeringsbeheer. Administratief (polismutaties, afrekeningen, naverrekeningen), schadebehandeling, verhaal van schade, onderhandse offertetrajecten, overleg (intern/extern), managementinformatie en schaderegistratie. Processen en beleid worden in overleg vastgesteld. Wij maken periodieke analyses (bijvoorbeeld 1 keer per jaar) van een portefeuille om te bezien of premie en voorwaarden nog marktconform zijn. Heeft u behoefte aan één van de bovenstaande disciplines? Neem contact met ons op, we bieden u graag een oplossing op maat. MM Verzekeringsbeheer kan u aanvullend van dienst zijn met onder andere riskmanagement, Europese aanbestedingen/inkoop en het opzetten van verzekeringsbeleid, waaronder eventueel een 0-meting van de verzekeringsfunctie.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, prijzen en referenties? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer. Wij komen ook graag naar u toe om de werkzaamheden toe te lichten.
 
MM Verzekeringsbeheer - © 2012 - Dinges tekst & tekstadvies - DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp