Tijdelijk of structureel
ontzorgen op het gebied
van verzekeringen en schadebehandeling.

 

ONDERSTEUNING

A. Schadebehandeling

Schadebehandeling van met name aansprakelijkheidsschade is een specifieke materie en vraagt dan ook om een uitgebreide inhoudelijke expertise. MM Verzekeringsbeheer bezit deze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring bij de overheid en een verzekeraar in het behandelen van schades en in het bijzonder in aansprakelijkheidsvraagstukken. Bovendien zijn we betrouwbaar, integer en communicatief sterk.

Heeft u te maken met langdurige ziekte of zwangerschapsverlof? Wij ondersteunen u graag, tijdelijk of structureel. Door onze brede kennis en ondersteunende houding bent u verzekerd van een goede, geruisloze voortgang van de werkzaamheden. MM Verzekeringsbeheer heeft ervaring in aansprakelijkheidsschades, verhaal van schade en verzekerde schades. Onze prijzen worden bepaald op basis van een uurtarief of vaste vergoeding.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op met MM Verzekeringsbeheer.

B. Commerciële en administratieve ondersteuning tussenpersonen/ verzekeraars

Als verzekeraar kunt u in drukke periodes misschien wel wat ondersteuning gebruiken. MM Verzekeringsbeheer kan u niet alleen ondersteunen met verzekeringstechnische werkzaamheden, maar ook bij uw commerciële of administratieve activiteiten. Het telefonisch benaderen van (potentiële) klanten, afspraken maken of zelfs de buitendienst verzorgen: wij doen het graag voor u.

Wij kennen de finesses van het verzekeringsvak, zijn communicatief sterk en hebben brede ervaring op het terrein van acceptatie en relatiebeheer. Maar ook in marketingactiviteiten zoals accountmanagement, het opstellen van brochures en websites, het verzorgen van presentaties, marketingplanning, bezoeken van bestaande klanten of prospects, administratieve werkzaamheden, aanbesteding en offertetrajecten. Daarnaast beschikken we over marketingtechnische kennis op NIMA-B niveau. Onze prijzen worden bepaald op basis van een uurtarief of vaste vergoeding.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met MM Verzekeringsbeheer.
 
MM Verzekeringsbeheer - © 2012 - Dinges tekst & tekstadvies - DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp